Новорічна казка на сучасний лад

Новорічні свята завжди чарівні й незабутні. У переддень Нового року для учнів 1-11 класів в актовій залі Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшло Новорічне свято. Саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися, учням і вчителям потрібно було підготувати казкову атмосферу, оформивши витинанками вікна, святково прикрасивши сцену до заходу. У цій роботі творчо проявила себе вчитель зарубіжної літератури Валентина Курило.

В цей день у всіх учнів, вчителів та батьків був предсвятковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного. Учні закладу підготували святкову програму «Новорічна казка на сучасний лад» з танцями, казковими сюжетами, піснями та хороводами. Гості свята уважно спостерігали за чудовою грою акторів-аматорів. По закінченню свята Дід Мороз та Снігуронька вручили солодкі подарунки всім учням від СВК а/ф «Семенівська».

З вітальним словом до присутніх звернулася директор Тетяна Грицай, яка підвела підсумки роботи закладу за І семестр 2019-2020 н.р. Традиційним для нашої школи є нагородження призерів районних предметних олімпіад, конкурсів, змагань. Не залишилися осторонь вчителі– учасники та переможці районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року».

Дивитися "Новорічна казка на сучасний лад"

Кiлькiсть переглядiв: 1184