ДУХОВНИЙ СКАРБ НАЦІЇ

Відеоперегляд свята

«Мова – це голос Землі, з якого починається шлях людини у світ». Саме під цим гаслом у Семенівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося мовно-літературне свято «Духовний скарб нації». У ході заходу було представлено відеоролики «День рідної мови», «15 цікавих фактів про мову». Учні школи, вчителі долучилися до акції «Слово наше рідне – слово українське» і відповіли на запитання «Що для тебе означає мова?»

Продовженням свята стала зустріч з місцевими поетесами Світланою Кулинич та Валентиною Сень. Адже завдяки поезії ми передаємо любов до рідного слова, глибше пізнаємо навколишній світ, вдосконалюємо свою мову. Авторки художнього слова повідали нам про перші паростки творчої діяльності, розповіли про власні творчі успіхи, презентувавши альманах «Павлоградські перехрестя – 2019».

Учні школи також продекламували вірші поетес, що найбільше їм припали до душі. Завершилося свято душевною, щирою українською піснею, яку заспівали всі разом.

/Files/images/2501.jpg/Files/images/2506.jpg /Files/images/2505.jpg /Files/images/2504.jpg /Files/images/2503.jpg /Files/images/2502.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 154